10 Ιουλ 2012

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


 Την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου , οι Βετεράνοι του Α.Σ. Λαμία έδωσαν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι το τελευταίο για την φετινή σεζόν με αντιπάλους τους Βετεράνους του Λεβαδειακού που εδώ και πολλά χρόνια διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους έχουν γίνει θεσμός.
Παρά την μεγάλη ζέστη που επικρατούσε οι ποδοσφαιριστές και των δυο ιστορικών ομάδων έδειξαν ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο.
 Ο αγώνας έληξε με σκορ 4-4 με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.
Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Λεβαδειακού ήταν καλλίτερη προηγήθηκε στο σκορ με τον Γκαλαμέλο για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα για τη Λαμία ο Περιβολιώτης.
Το ημίχρονο έληξε με την ομάδα του Λεβαδειακού να προηγείται στο σκορ πάλι με τον Γκαλαμέλο να κάνει το 2-1 σε μια σύγχυση στην περιοχή της Λαμίας.
Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Α.Σ. Λαμία έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κατάφερε να ισοφαρίσει με έναν ωραίο συνδυασμό Περιβολιώτη - Παπανικολάου και Αποστόλου με τον τελευταίο να βάζει ένα πολύ ωραίο γκολ κάνοντας το 2-2.
Η ομάδα του Λεβαδειακού παίζοντας έξυπνα την κόντρα επίθεση κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο σκορ με τον Γκαλαμέλο , που ήταν ο καλλίτερος παίκτης του Λεβαδειακού, κάνοντας το 2-3 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα  και το χατ-τρικ.
Η ισοφάριση 3-3 ήρθε λίγο αργότερα με τον Αλεξίου με κοντινό πλασέ αλλά και πάλι η ομάδα  του Λεβαδειακού που δεν είχε πει  την τελευταία λέξη της στον αγώνα κατάφερε να κάνει το 3-4 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με τον Τσαμπή.
Το τέλος του αγώνα τελικά βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες αφού λίγο πριν την εκπνοή ο Λάκης Παπανικολάου με κοντινό σουτ κατάφερε να κάνει το τελικό 4-4.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι το σκορ ήταν δίκαιο αν και δεν έχει καμία σημασία , αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια που γίνεται από τις ομάδες των Βετεράνων για να δείξουν και να προσελκύσουν νέα παιδιά στα γήπεδα.

Στον αγώνα ήταν παρόντες ο παλιός Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη Αγίου Κων/νου και της Α.Ε.Κ. Μπάμπης Ψιμόγιανος  και ο Κώστας Τσίκας παλιός παίκτης του Άρη του Πανιωνίου και του Αιγάλεω.

 Τέλος οι Βετεράνοι του Α.Σ. Λαμία θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Δήμαρχο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλη Τετριμίδα για την παραχώρηση του γηπέδου , την επιτροπή και τους υπεύθυνους που εργάστηκαν για την διεξαγωγή του αγώνα και για την άψογη φιλοξενία.

 Κλείνοντας η σεζόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια αρχή για την διεξαγωγή των αγώνων τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος κο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟ τον Πρόεδρο Συνδέσμου Διαιτητών κο ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ τον Βετεράνο Διαιτητή ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ και όλους τους Διαιτητές που σφύριξαν στα παιχνίδια.    

 Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο ομάδες το γλέντησαν στην Πλατεία του Μώλου στο κέντρο ΠΛΑΤΩ του Γιάννη Αποστόλου κλείνοντας με τον καλλίτερο τρόπο την σεζόν. 

Οι συνθέσεις των ομάδων.

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΦ., ΜΑΔΟΥΡΑΣ, ΑΛΠΟΓΛΟΥ, ΣΤΡΙΦΤΟΣ, ΤΣΑΜΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΚΗΣ, ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ, ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΝΤΑΘΑΣ, ΣΤΕΚΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΜΠΑΡΛΟΣ, ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΙΔΗΣ, ΤΖΟΤΖΟΛΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΟΥΣΗΣ, ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΣ, ΓΚΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΑΣ, ΜΠΕΛΟΣ, ΖΩΗΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ, ΚΑΝΤΑΣ, ΧΑΝΙΟΣ, ΓΚΟΥΛΗΣ ΑΡΗΣ, ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ, ΤΣΑΜΠΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ.
Στον αγώνα παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος των Βετεράνων  του Λεβαδειακού ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΣ και οι ΑΥΓΕΡΗΣ , ΝΤΕΜΟΣ.



Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα και το "τρίτο ημίχρονο"

   Α.Σ. ΛΑΜΙΑ

  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

  ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

  ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΩΝ

    ΤΣΑΒΟΣ, ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΣ, ΚΙΑΜΟΥΡΗΣ.


 ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 


   ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΩ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΩΛΟ




















                              

Seja o primeiro a comentar

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO