6 Ιουλ 2012

A.O. KAΡΔΙΤΣΑΣ - Α.Σ. ΛΑΜΙΑ


 Τη Τρίτη 3 Ιουλίου στο Δ.Α.Κ. Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Βετεράνων Α.Ο. Καρδίτσας και Α.Σ. Λαμία

 Ο αγώνας έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 4-2 , ισοφαρίζοντας τον αγώνα της 26ης Ιουλίου που έγινε στο Λιανοκλάδι με το ίδιο σκορ υπέρ της Λαμίας.

 Λίγα λόγια για τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο λόγω της πολλής ζέστης που επικρατούσε δυσκόλευε πολύ τις κινήσεις των δύο ομάδων με την Λαμία να έχει την υπεροχή χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ έτσι το ημίχρονο έληξε με 0-0.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λαμίας κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ με τον Βαγγέλη Κωστόπουλο και να διπλασιάσει τα τέρματα λίγο αργότερα με τον Λάκη Παπανικολάου κάνοντας το 0-2. Στη συνέχεια η ομάδα του Α.Ο.Κ. κατάφερε με έξυπνη τακτική και με περισσότερες επιλογές από τον πάγκο να ισορροπήσει τον αγώνα και να ισοφαρίσει σε 2-2 και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα να κάνει την πλήρη ανατροπή βάζοντας άλλα δύο τέρματα για να λήξει ο αγώνας με 4-2.

Μετά το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι παρέθεσαν δείπνο στους φιλοξενούμενους στο κέντρο του Γιάννη Θώδη λίγο έξω από την Καρδίτσα σε ένα πανέμορφο τοπίο μέσα στο πράσινο με πισίνα , pool bar και ωραίο ρεστοράν.


Οι συνθέσεις των ομάδων.


Α.Ο. Καρδίτσας
Κολοβός, Κατσάρας, Μπόρλας, Ρουσούλης, Γκίτσας, Τάντος, Ευαγγέλου, Καμινιώτης, Τσέλος, Νάσιος, Σακελλάρης Δημ., Αλεξίου, Μητρούλιας, Σακελλάρης Κων., Καζνέσης, Παπανικολάου, Μαλαμίτσας.


Α.Σ. Λαμία
Παπανικολάου Στέφ., Αργύρης, Μπαγινέτας, Στριφτός, Τσάμης, Αποστόλου, Κυργιάκος, Καραντάθας, Παπανικολάου Λάκης, Σιλεβίστας, Κωστόπουλος Βαγγέλης, Περιβιλιώτης, Αθανασίου, Κωστόπουλος Τάκης, Στέκας και Αλπόγλου. 


Την αποστολή του Α.Σ. Λαμία ακολούθησαν ο Βετεράνος Αρχιδιαιτητής Βαγγέλης Πολυχρονάκης ο Προπονητής Γιάννης Κορέτζελος και ο Κώστας Κουτρούκης.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ.







  






Seja o primeiro a comentar

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO