2 Απρ 2013

Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ   Β Ε Τ Ε Ρ Α Ν Ω Ν
   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ    ‘Α.Σ.   ΛΑΜΙΑ’
              Έτος  ιδρύσεως  1996      
   Παπαρηγοπούλου 41 τκ 35100   Λαμία
       Τηλ.:  6941520224 --- 6972777017



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        
Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία συγχαίρουν τον Πρόεδρο το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ. Λαμία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο Όμιλο του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής κατηγορίας , για την κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο κύπελλο Ελλάδος.

Η φετινή πορεία της ομάδας ήταν πολύ καλή κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα και το κύπελλο και φαίνεται ότι η ομάδα αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε άλλους ρυθμούς και κατηγορίες.

Η προσπάθεια αυτή του έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια πρέπει να συνεχισθεί και να βρει συμπαραστάτες όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης και τους Διοικούντες αυτής γιατί οι δυνατότητες και το δυναμικό της περιοχής μας είναι πολύ μεγάλο.

Ο Σύνδεσμός μας θα βοηθήσει τα μέγιστα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας από την νέα περίοδο έτσι ώστε η Λαμία να γίνει πάλι μια μεγάλη δύναμη όπως ήταν παλιά και να αγωνίζεται σε γεμάτα από φιλάθλους γήπεδα.   
       

31 Απριλίου 2013
Με τιμή 
Εκ του   Δ.Σ.


Seja o primeiro a comentar

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO