25 Οκτ 2012


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΟΦΑΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. Σοφάδων Καρδίτσας ο φιλανθρωπικός αγώνας των Βετεράνων του Δήμου Σοφάδων με τον Α.Σ. Λαμία.
Ο αγώνας έγινε για την ενίσχυση της οικογένειας του άτυχου 17χρονου Θοδωρή Παπαγιάννη που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στις 25 Μαρτίου του 2012 και νοσηλεύεται ακόμη σε Νοσοκομείο των Αθηνών.


Ο αγώνας που έγινε ήταν ένα πραγματικό σεμινάριο ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν λίγοι τυχεροί φίλαθλοι που βρέθηκα στο γήπεδο.
Για την ιστορία να πούμε ότι ο αγώνας έληξε με νίκη του Α.Σ. Λαμία με 1-5 με γκολ των ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θ. (2), ΑΛΕΞΙΟΥ, ΜΠΑΓΙΝΕΤΑ και ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Β. και μια εξαιρετική απόκρουση πέναλτι από τον ΒΕΛΛΙΟ στο δεύτερο ημίχρονο ,  αν και το σκορ δεν έχει και πολύ σημασία αυτό που μετράει είναι ότι ο ρόλος και ο αυτοσκοπός των Βετεράνων είναι να συμμετέχουν και να ενισχύουν αυτές τις εκδηλώσεις. 

Να ευχηθούμε στον μικρό ΘΟΔΩΡΗ περαστικά , γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του και να γυρίσει σύντομα στην οικογένειά του.


Στον αγώνα συμμετείχαν οι :

Βετεράνοι Δήμου Σοφάδων
ΣΑΚΚΑΣ, ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΔΟΞΑΡΑΣ, ΚΕΡΒΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΪΛΑΣ, ΣΜΕΤΗΣ, ΖΑΒΛΑΓΚΑΣ, ΓΡΙΒΑΣ, ΤΣΟΛΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΜΑΚΙΩΤΗΣ, ΚΟΡΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΣΙΑΚΑΡΑΣ.
Βετεράνοι Α.Σ. Λαμία
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤ., ΑΡΓΥΡΗΣ, ΑΛΠΟΓΛΟΥ, ΣΤΡΙΦΤΟΣ, ΤΣΑΜΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ι., ΑΛΕΞΙΟΥ, ΒΙΤΣΕΚΑΣ, ΜΠΑΓΙΝΕΤΑΣ, ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θ, ΠΕΠΕΡΑΣ, ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΕΛΛΙΟΣ, ΜΑΝΤΖΙΚΟΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. 



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ.




   




































                           
                          Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

Seja o primeiro a comentar

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO